Pic del Alt del Griu (2.874mts):

Sortida:                 A l'Alçada de les bordes dels Cortals, trenquem a la dreta i deixem el vehicle al començament de la pista (1.830mts)

Desnivell:              1.044mts

Dificultat:               MBE S3-S4 

Horari:                   3h ascens / 0,5h descens

Orientació:             N, NO

Breu descripció:     Deixem el vehicle al caminet que trobem a mitja alçada de la crta dels Cortals com si volguessim anar a la vall d'Ensagents o refugi (1.830mts). Des d'aqui seguirem el cami marcat fins al cartell (Bosc del Campea) en aquest punt cambiarem de cami i seguirem (direcció SE) a l'esquerra i ens endinsarem formant zig-zag per dins del bosc. Anem guanyant alçada i el bosc es torna menys dens fins que arribem a la zona de les Pedrusques, depenent de l'estat de la neu sovint gelat i ventat caldrà descalçar-se els esquissos per atravessar aquesta zona. Arribarem a la Collada d'Entinyola i el cami es torna molt evident direcció E progressem per l'ampla esplanada fins arribar al cim del Alt del Griu (2.874mts).

Per al descens tenim dos possibilitats:

- Utilitzar el cami de baixada 

- la cara N (MBE-S4) 450mts amb trams de fins a 50º (espectacular descens), cal tenir unes bones condicions de neu sino pot fer perillos

Detall de la ruta:

                                            

Fotogalería: Pic del Alt del Griu (2.874mts)

La galería de imágenes está vacía.

Tema: Pic del Alt del Griu (2.874mts)

No se encontraron comentarios.

Nuevo comentario